'F tipi cemaat dedim, infaz ettiler'

 

'F tipi cemaat dedim, infaz ettiler'

6 Ocak 2015
TAKVİM Gazetesi
A Haber'de moderatörlüğünde yayınlanan 'Yüzde Yüz Siyaset' programının konuğu 2007'deki bir yazısından dolayı Fethullah Gülen'in açık hedefi haline gelen ve Ergenekon Davası'nda yargılanan Gazeteci-Yazar 'ydü. Seviley Yükselir ve Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek'in sorularını cevaplayan Kömürcü, 8 yıllık sessizliğini ilk kez bozdu.

"F TİPİ CEMAAT DEDİM, İNFAZ ETTİLER"
2005 itibariyle MİT'ten bakanlıklara kadar ülkenin en kritik noktalarına kriminal suç örgütleri girmek üzere. Bunlar F tipidir. Bunu yazdığım için yazı bana yol su elektrik olarak bana geri döndü. Bunu yazdığım için benim özel hayatımı deşifre ettiler. İtibar infazı yaptılar.

'' herkese kendine göre ceza düşünmüş.

 

Bana özel hayat infazı çıktı.Toplum önünde Güler Kömürcü'yü hafifmeşrep, aptal, kem küm edemeyen kadın imajı çıkarttılar. Buna göre telefon yapılanması geliştiriyor. Medya ayaklarını kullanıyorlar. STV'de yılların gazetecisi olan ben 'ETÖ Sanığı' olarak sunuluyorum. Ne kadar ayıp! Etikle ahlakla kavga etmediler. Bana bu yapılmasına rağmen ben kimsenin özel hayatıyla ilgili konuşmadım.

"YAKINDA F TİPİNE GİDECEKSİN' TEHDİDİ"
F Tipi devlet kadrolarında aktifleşiyor dedikçe, "Yakında F tipine gideceksin" diye e-postalar alıyordum. 2008'in 24 Ocak'ında gözaltına alındım. E-mail numarasından Şükran Yılmaz adına dinlediklerini bilmiyordum. Mutlaka şikayette bulunmalıyız. Çağrıda bulunuyorum. İllegal dinlemeye maruz kalanların hepsi gidip şikayetçi olmalılar. AİHM'e, uluslar arası Basın Birliğine bu örgütü şikayet ettim. Mars'ta varsa bu yapıdakilerden orada da şikayetçi olacağım. Hukuki anlamda her şeyi yapıyorum, İtibar infazına rağmen. 6 ay cüzzamlı muamelesi gördüm ben, telefona çıkmıyorlardı, korkuyorlardı. İddiaların ne kadar gerçek olup olmadığını hiç düşünmediler.

http://www.takvim.com.tr/Guncel/2015/01/06/f-tipi-cemaat-dedim-infaz-ettiler?utm_source=mansetfeed&;utm_medium=twitter